jueves, 15 de junio de 2017

La aspiradora de dinero


2 comentarios:

 1. Es curioso como pensando como representar la sensación de "aspiradora de dinero" del actual sistema económico que esta arruinando las empresas productivas y por consecuente, la población en general, me dio por preguntar al buscador de google en imágenes y aquí seleccione algunas que me parecían bastante representativa.
  Hay que tener en cuenta que cuando el dinero pasa a manos de gente que no lo necesitan ni para vivir ni para invertir en producción, pasa automáticamente en especulación influyendo hacia arriba la fluctuación de los precios finales al consumidor (inflación) y/o hacia abajo en la compra al mayor sin necesariamente repercutir esa bajada al consumidor pero arruinando al productor.
  La aspiradora de dinero ha sido posible gracias a la liberalización de los servicios financieros (legalización de la especulación)operados principalmente por wall street y la city londinense a partir de 1992. Es el cáncer de la economía actual y en buena medida la causa directa de la crisis. No existe salida a la crisis sin romper la aspiradora de dinero, a eso se refería Sarkozi en la conferencia de Toulon cuando dijo " hay que reformar el capitalismo"
  Probablemente, el capitalismo muera por querer ser más papista que el papa.

  ResponderEliminar
 2. Luin en línea-kommentin Los Angelesissa toimivasta periodista paljastaa kuinka hän löytää poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hänen entinen poikaystävänsä hajotettiin.
  Lähetän sähköpostiviestin yhteyttä samaan Dr.Amisoon, koska minulla en tämä voimakas aikomus, että asiat toimivat minulle, uskoin todistusten olevan tosielämän todisteita. Tajusin, että tämä olisi hyvä jakaa täällä, koska tiedän, että se inspiroi myös muita.
  onneksi minulle löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä en yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
  Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
  Rakastan mieheni niin paljon. En olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin vain hänen takaisin rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, että hän oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
  Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, että tämä toimii myös sinulle, 100% varma.
  ota yhteyttä hänen henkilökohtaisen viestinsä kautta (herbalisthome01@gmail.com)
  Hänellä en valtuudet ratkaista seuraavat suhteita koskevat kysymykset -
  * Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysy pysyvästi mukanasi.
  * Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
  * Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
  * Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
  * Henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
  * hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
  * taikuutta, LOTERÍA DE HECHIZOS Y DELETREO DE WEL-PELIT
  Internet auttaa todella paljon tarjoamalla nopeita ja kiireellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
  tässä sobre Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com

  ResponderEliminar